Box Tailormade

Box Tailormade


€ 50 – € 220

Deze boekenbox wordt van a tot z afgestemd op jouw wensen, voorkeuren, favoriete genres en auteurs. Er is niet één overkoepelend thema: alles wat jij leuk vindt, zit in deze box. Mix it up en laat je verrassen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in om de perfecte box te ontvangen: drie maanden lang, elke maand, een boek dat precies past bij wat jij leuk vindt.

Let op: We zijn het afgelopen jaar zo hard gegroeid, dat we momenteel geen nieuwe abonnees meer aannemen. We hopen binnen een paar maanden de abonnementen weer open te stellen. Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven.

Cadeautip: Deze box is ook heel leuk om cadeau te geven. In dat geval kun je het formulier zo volledig mogelijk invullen. De ontvanger krijgt het eerste boek – mooi ingepakt – met een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Bovendien kan hij/zij vervolgens zelf een formulier invullen (online) zodat de boeken perfect bij zijn/haar interesses passen.

Opties
3 maanden: € 50 | 6 maanden: € 100 | 12 maanden: € 200

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link