Over ons

Hello. We are Paperlovers.
The book subscription surprise.

Elk jaar komen er ongelofelijk veel boeken uit. Dat terwijl je steeds minder tijd lijkt te hebben. Hoe weet je welke boeken je absoluut moet hebben gelezen? In een wereld waarin alles snel gaat en moet, waarin je bijna nooit één ding tegelijk doet, en je vele uren spendeert aan het kijken naar schermpjes, is een boek de ideale tijdsbesteding. Al lees je elke avond maar een paar bladzijden, een goed boek neemt je mee naar een nieuwe wereld, prikkelt je verbeelding, inspireert en informeert.
Maar wat is een goed boek? Dat is voor iedereen anders. De een houdt van spanning en de ander van historische romans. Hoe vind je net dat boek dat bij jou past? Simpel, wij selecteren het voor jou. Door een abonnement te nemen op Paperlovers ontvang je elke maand een bijzonder boek in de brievenbus – dat past bij wat jij leuk en interessant vindt. Je kunt kiezen voor onze themaboxen, zoals de entrepreneurs- of klassiekersbox, of je gaat voor een tailormade box. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven.

 

Bekijk de abonnementboxen

 

van de Nederlanders leest

gemiddeld aantal minuten per dag

uitgegeven boeken per dag in Nederland

We are Paperlovers. We curate and select the best books, handpicked for you. Each month in your letterbox. For the love of paper.

   Oops!
   We groeien te hard...
   Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
   Inschrijven
   Blijf op de hoogte!
   close-link