Hoe het werkt

Wij geloven in boeken; echte boeken; papieren boeken. Het plezier van intrigerende verhalen die je meenemen naar een andere wereld. Van een boekenkast vol mooie boeken met kunstzinnige covers. Van inspirerende ervaringen van ondernemers, politici en culthelden. Maar in de massa van boeken en informatie is het niet altijd even makkelijk om te weten welk boek jij nou echt moet lezen. Niet het boek dat de hele wereld leest, maar het boek dat echt bij jou past.

Met de Paperlovers-abonnementen is dit verleden tijd. Onze boekenliefhebbers selecteren elke maand het perfecte boek van jou. Dat doen zij op basis van de antwoorden die je kunt invullen bij het bestelproces. Hoe meer antwoorden je invult, hoe beter wij kunnen zoeken naar de boeken die jij zeker leuk zult vinden. We doen dit niet met ingewikkelde, hightech algoritmen, maar gewoon met de hand. Wij geloven namelijk in het persoonlijke van boeken. Of het mooi is en of jij het mooi vindt, kan een computer volgens ons niet bepalen. Je krijgt dus de service zoals je die van een goede boekwinkel verwacht, maar zonder de moeite te hoeven te doen elke maand naar de boekwinkel te gaan.

Hoe?

We hebben abonnementen van 3, 6 en 12 maanden. Bepaal dus eerst of jij een small, medium of big paperlover bent. Vervolgens kun je een type box kiezen. Zo kun je voor de tailormade box gaan die van a tot z wordt samengesteld naar jouw wensen en voorkeuren. Maar je kunt ook een themabox kiezen. Lees jij bijvoorbeeld graag over ondernemerschap? Dan hebben we de entrepreneursbox. Of is de box voor je kind? Dan kun je kiezen voor de baby, peuter of kids box. Bij al deze boxen geldt dat de inhoud altijd binnen het thema valt, maar wel specifiek voor jou wordt samengesteld. Geen box is dus hetzelfde.

Zodra je de keuze voor de box hebt gemaakt, vragen we je zo veel mogelijk over je leesvoorkeuren te vertellen. Zoals gezegd: hoe meer je ons laat weten, hoe beter de boeken bij jouw interesses zullen aansluiten.

Natuurlijk zijn de boxen ook perfect om als cadeau te geven. Ook dit kun je aangeven in het formulier. Is het nu zo dat jij het lastig vindt de wensen en voorkeuren van de ontvanger precies te omschrijven, dan kun je er in het formulier voor kiezen dat de ontvanger een linkje krijgt bij het eerste boek, waarin hij of zij zijn wensen, voorkeuren en favoriete genres kan aanvullen en aanpassen.

Al onze boeken worden de eerste werkdag van de maand verstuurd. Om het abonnement in de volgende maand te laten ingaan, moet de bestelling uiterlijk de 23ste van de maand ervoor binnen zijn. Wij proberen de boeken zo veel mogelijk via de brievenbus te sturen, zodat je niet thuis hoeft te zijn om de boeken in ontvangst te nemen. Natuurlijk kan het een enkele keer niet anders, want sommige boeken zijn simpelweg te dik voor de brievenbus.

Elk boek wordt door ons ingepakt. Wij vinden boeken namelijk per definitie een cadeautje. Of het nu voor jezelf of voor een ander is. Zo wordt je dus elke maand verrast, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen.

Spoileralert

Hoewel het bijna nooit het geval is, kan het natuurlijk gebeuren dat je het boek al hebt. In dat geval mag je het terugsturen, en ontvang je van ons, kosteloos, een nieuw boek. Vind je het fijn om van tevoren al te weten welk boek jouw kant op komt? Dan kun je onze spoileralert aanzetten. Zo ontvang je elke maand een paar dagen voor wij de boeken gaan verzenden een mail waarin het boek staat dat jij die maand krijgt.

 

In het kort

Kies abonnementsduur

Paperlovers komt in alle vormen en maten. Je kunt het abonnement voor 3, 6 of 12 maanden afsluiten. Ben je een small, medium of big paperlover?

Een box die bij je past

Wat lees je graag? Kies een gemixte tailormade box – geheel afgestemd op jouw interesses –  of een themabox, zoals de babybox, klassieke box of de entrepreneursbox.

Van a tot z afgestemd

Aan de hand van jouw antwoorden op de vragen van het bestelformulier, kunnen wij de box van a tot z afstemmen op jouw wensen. Zo weet je zeker dat de boeken bij jou passen.

Thuisbezorgd

Elke eerste (werkdag) van de maand ligt er een nieuw boek op je deurmat. Heb je een maand wat minder gelezen? Dan kun je je abonnement pauzeren en ontvang je de maand erna een boek.

Cadeau

Paperlovers is leuk voor jezelf, maar ook heel leuk om cadeau te geven. Zo verras je de ontvanger elke maand weer met een boek dat zeker bij hem/haar past. Alle boeken worden feestelijk ingepakt.

Spoiler alert

Het gebeurt bijna nooit, maar ben je toch bang dat je een boek krijgt dat je al kent? Dan kun je onze Spoiler Alert aanzetten. Zo ontvang je een paar dagen van te voren welk boek jouw kant op komt.

Het perfecte abonnement.

ZIE BOXEN

Paperlovers boekenabonnement

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link