Hello. We are Paperlovers

Hello. We are Paperlovers
9 januari 2017 paperlovers
Paperlovers boekenabonnement

We are Paperlovers. We love paper. Want hoe druk het ook is – iedereen heeft zo nu en dan een momentje nodig om zich terug te trekken, een andere wereld binnen te stappen en even niet naar een scherm te staren. Boeken inspireren, motiveren, geven rust en prikkelen de hersenen. Of je nu van historische romans of juist van chicklits houdt, van non-fictie of thrillers; boeken komen in alle vormen en maten.

Om het kaf van het koren te scheiden en jou ervan te verzekeren dat je je tijd niet verdoet aan een boek dat niet bij je past, selecteren wij het speciaal voor jou. Met onze We are Paperlovers-abonnementen ontvang je elke maand een boek in de brievenbus, geselecteerd op basis van jouw wensen, interesses en voorkeuren.

Books. Books. Books.

Al onze boxen worden handmatig samengesteld, geheel afgestemd op de informatie die jij ons verschaft tijdens de bestelling. Hoe meer we van je weten, hoe groter de kans dat wij de boeken kiezen die je daadwerkelijk leuk zult vinden. Je kunt kiezen voor abonnementen voor drie, zes en twaalf maanden. Door één boek per maand te sturen, wordt je net genoeg gemotiveerd om het boek uit te lezen, maar stapelen de ongelezen boeken zich niet angstvallig op naast je bed. Is dit wel het geval? Dan kun je het abonnement eenmalig een maand pauzeren.

Naast de duur letten we bij We are Paperlovers natuurlijk ook op het soort boeken dat jij graag leest. Ben je geïnteresseerd om eindelijk eens die klassieke must-reads te lezen? Dan is de We are Paperloversbox ‘Klassiekers’ ideaal voor jou. Wil je juist geïnspireerd worden door boeken over entrepreneurship? Dan hebben we bijvoorbeeld de box ‘Entrepreneurs’. Deze zogenaamde themaboxen worden alsnog op jouw specifieke wensen samengesteld. Geen box is dus hetzelfde. Je kunt bijvoorbeeld altijd kiezen uit duur, voorkeurstaal en onderwerpen.

Wil je wat meer variatie? Dan hebben we ook de ‘Tailormade box’, deze is van a tot z samen te stellen op basis van jouw wensen. Laat ons weten wat je favoriete genres zijn, onderwerpen, auteurs en gelezen boeken, en we zorgen dat we de mooiste boeken binnen dit kader vinden. Ook leuk: ga je met vakantie en zou je wel wat meer willen weten over dit land? Dan kun je dit ook opgeven in het formulier – wij zorgen dat dat er op tijd een mooi boek, dat zich op deze bestemming afspeelt, in je brievenbus zit.

We are Paperlovers cadeau

De boxen van We are Paperlovers zijn het ideale cadeau. Of het nu voor jezelf of voor een ander is. Wij geloven in boeken en in het plezier van het kopen, geven en krijgen van boeken. Daarom wordt elk boek als een cadeautje verstuurd. Geef je het echt cadeau aan iemand anders? Dan kun je dit aangeven bij de bestelling. De ontvanger krijgt er dan een feestelijk kaartje bij met jouw persoonlijke boodschap.

Mini-paperlovers

Omdat we bij We are Paperlovers geloven dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met lezen, hebben wij ook de speciale mini-paperlovers boxen. Een superleuk kraamcadeau of voor een verjaardag. We hebben boxen voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen. Ook ideaal voor ouders die geen zin hebben om elke dag hetzelfde boek weer voor te lezen: door elke maand een mooi nieuw boek te ontvangen, hebben zowel jij als je kind plezier in het naar-bed-gaan-ritueel.

 

Elke maand een boek dat bij je past

Bekijk alle boxen

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link