Box Entrepreneurs

Box Entrepreneurs


€ 50 – € 220

Wil je het meeste uit je dag halen? Je tijd zo doelgericht mogelijk spenderen? Je werk optimaliseren? Je creativiteit boosten? Je leiderschap ontwikkelen? Of wil je je gewoon laten inspireren door succesvolle ondernemers met interessante ideeën? In dat geval is deze box perfect. Een verzameling van inspirerende boeken over ondernemerschap, werk en leiderschap, afgestemd op jouw wensen en interesses. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij kiezen op basis van jouw antwoorden elke maand, een jaar lang, een nieuw boek dat bij je past!

Let op: We zijn het afgelopen jaar zo hard gegroeid, dat we momenteel geen nieuwe abonnees meer aannemen. We hopen binnen een paar maanden de abonnementen weer open te stellen. Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven.

Cadeautip: Deze box is ook heel leuk om cadeau te geven. In dat geval kun je het formulier zo volledig mogelijk invullen. De ontvanger krijgt het eerste boek – mooi ingepakt – met een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Bovendien kan hij/zij vervolgens zelf een formulier invullen (online) zodat de boeken perfect bij zijn/haar interesses passen.

Opties
3 maanden: € 50 | 6 maanden: € 100 | 12 maanden: € 200

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link