Box Kids

Box Kids


€ 50 – € 170

Spannende avonturen en prachtige sprookjes. Brandweermannen, goede feeën, wilden dieren en fantasie. De leukste boeken voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Kinderen lezen vaak meer dan veel volwassenen bij elkaar. Met deze box krijgen ze elke maand een nieuw boek dat past bij wat zij leuk vinden en afgestemd op hun leeftijd (deze kun je opgeven in onderstaand formulier).

Let op: We zijn het afgelopen jaar zo hard gegroeid, dat we momenteel geen nieuwe abonnees meer aannemen. We hopen binnen een paar maanden de abonnementen weer open te stellen. Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven.

Cadeautip: Deze box is ook heel leuk om cadeau te geven. In dat geval kun je het formulier zo volledig mogelijk invullen. De ontvanger krijgt het eerste boek – mooi ingepakt – met een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Bovendien kan hij/zij vervolgens zelf een formulier invullen (online) zodat de boeken perfect bij zijn/haar interesses passen.

Opties
3 maanden: € 50 | 6 maanden: € 100 | 12 maanden: € 200

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link