Box Chicklits

Box Chicklits


Vanaf € 50

Een box met de leukste chicklits. Heerlijke boeken om bij weg te dromen, die ontroeren en die je laten lachen. We selecteren niet alleen de leukste chicklits maar ook die boeken die daadwerkelijk goed geschreven zijn. Zo heb je elke maand een fijn boek in de brievenbus.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in om de perfecte box te ontvangen: drie, zes of twaalf maanden lang, elke maand, een boek dat precies past bij wat jij leuk vindt.

Let op: We zijn het afgelopen jaar zo hard gegroeid, dat we momenteel geen nieuwe abonnees meer aannemen. We hopen binnen een paar maanden de abonnementen weer open te stellen. Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven.

Cadeautip: Deze box is ook heel leuk om cadeau te geven. In dat geval kun je het formulier zo volledig mogelijk invullen. De ontvanger krijgt het eerste boek – mooi ingepakt – met een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Bovendien kan hij/zij vervolgens zelf een formulier invullen (online) zodat de boeken perfect bij zijn/haar interesses passen.

Opties
3 maanden: € 50 | 6 maanden: € 100 | 12 maanden: € 200

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link