Abonnementboxen

Een box voor iedereen: de entrepreneur, de klassiekersfan, het kind, de allround boekenfanaat. Kies de box die bij je past.

Box Tailormade

Van a tot z samen te stellen box, afgestemd op jouw wensen, interesses, favoriete genres en auteurs. Elke maand het perfecte boek voor jou.

Vanaf € 50

Box Klassiekers

Een selectie van absolute must-reads. Op basis van je interesses, favoriete genres, auteurs en wensen, cureren wij elke maand een prachtige klassieker.

Vanaf € 50

Box Chicklits

Leuke en goed geschreven chicklits. Heerlijke boeken om weg te lezen. De box is geheel af te stemmen op jouw voorkeuren.

Vanaf € 50

Box Entrepreneurs

Hoe begin je een bedrijf? En wat maakt een goed leider? Elke maand een inspirerend boek voor succesvolle entrepreneurs (to be).

Vanaf € 50

Box Biografieën

De mooiste biografieën over bijzondere personen, passend bij wat jij leuk en interessant vindt. Van Coco Chanel tot Churchill, voor ieder wat wils.

Vanaf € 50

Box Non Fictie

Interessante non fictie, afgestemd op jouw interesses. Van politiek tot creatief, en van ondernemerschap tot sociaal-economisch.

Vanaf € 50

Box Powerwomen

Laat je inspireren door deze powerwomen. De box is geheel af te stemmen op jouw interesses, van entrepreneurs tot politici, van stijliconen tot mensenrechtactivisten.

Vanaf € 50


Mini Paperlovers


 

Box Baby (0-12 maanden)

Het ideale babycadeau: elke maand een mooi boek waarvan het kind jarenlang plezier heeft! Je kunt de box helemaal op maat maken!

Vanaf € 50

Box Peuter (1-4 jaar)

Een box met de leukste voorleesboeken, speciaal voor hem/haar geselecteerd. Sprookjes? Of juist piraten en wilde dieren? Alles is mogelijk!

Vanaf € 50

Box Kids (5-12 jaar)

Op basis van hobby’s, dromen en voorkeuren, selecteren wij elke maand een mooi boek dat bij je past. Elke maand een nieuw avontuur!

Vanaf € 50

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link