Abonnementboxen – Medium Paperlovers

Een box voor iedereen: de entrepreneur, de klassiekersfan, het kind, de allround boekenfanaat. Kies de box die bij je past.

Deze boxen (en prijzen) zijn voor 6 maanden. Korter of langer kan ook: bekijk onze small (3 maanden) en big (12 maanden) Paperlovers-abonnementen.

Box Tailormade (Medium)

Op basis van je interesses, favoriete genres, auteurs en wensen, selecteren wij elke maand (6x) een mooi boek dat bij je past.

€ 100

Box Klassiekers (Medium)

Een selectie van absolute must-reads. Op basis van je interesses, favoriete genres, auteurs en wensen, cureren wij elke maand (6x) een prachtige klassieker.

€ 100

Box Entrepreneurs (Medium)

Op basis van je interesses, favoriete genres, auteurs en wensen, selecteren wij elke maand (6x) een mooi boek dat bij je past.

€ 100

Box Biografieën (Medium)

De mooiste biografieën over bijzondere personen, passend bij wat jij leuk en interessant vindt. Van Coco Chanel tot Churchill, voor ieder wat wils (6x).

€ 100

Box Non Fictie (Medium)

Interessante non fictie, afgestemd op jouw interesses (6x). Van politiek tot creatief, en van ondernemerschap tot sociaal-economisch.

€ 100

Box Powerwomen (Medium)

Laat je inspireren door powerwomen. De box (6x) is geheel af te stemmen op jouw interesses, van entrepreneurs tot politici, van stijliconen tot mensenrechtactivisten.

€ 100


Mini Paperlovers


 

Box Baby (0-12 maanden)

Het ideale babycadeau: elke maand (6x) een mooi boek waarvan het kind jarenlang plezier heeft! Je kunt de box helemaal op maat maken!

€ 90

Box Peuter (1-4 jaar)

Een box met de leukste voorleesboeken, speciaal voor hem/haar geselecteerd. Sprookjes? Of juist piraten en wilde dieren? Alles is mogelijk (6x)!

€ 90

Box Kids (5-12 jaar)

Op basis van hobby’s, dromen en voorkeuren, selecteren wij elke maand (6x) een mooi boek dat bij je past. Elke maand een nieuw avontuur!

€ 90

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link