Abonnementboxen – Big Paperlovers

Een box voor iedereen: de entrepreneur, de klassiekersfan, het kind, de allround boekenfanaat. Kies de box die bij je past.

Deze boxen (en prijzen) zijn voor een jaar (12x). Minder kan ook: bekijk onze small (3 maanden) en medium (6 maanden) Paperlovers-abonnementen.

Box Tailormade (Big)

Van a tot z samen te stellen box, afgestemd op jouw wensen, interesses, favoriete genres en auteurs. Elke maand (12x) het perfecte boek voor jou.

€ 200 (per jaar)

Box Klassiekers (Big)

Een selectie van absolute must-reads. Op basis van je interesses, favoriete genres, auteurs en wensen, cureren wij elke maand (12x) een prachtige klassieker.

€ 200 (per jaar)

Box Entrepreneurs (Big)

Hoe begin je een bedrijf? En wat maakt een goed leider? Elke maand (12x) een inspirerend boek voor succesvolle entrepreneurs (to be).

€ 200 (per jaar)

Box Biografieën (Big)

De mooiste biografieën over bijzondere personen, passend bij wat jij leuk en interessant vindt. Van Coco Chanel tot Churchill, voor ieder wat wils (12x).

€ 200 (per jaar)

Box Non Fictie (Big)

Interessante non fictie, afgestemd op jouw interesses (12x). Van politiek tot creatief, en van ondernemerschap tot sociaal-economisch.

€ 200 (per jaar)

Box Powerwomen (Big)

Laat je inspireren door powerwomen. De box (12x) is geheel af te stemmen op jouw interesses, van entrepreneurs tot politici, van stijliconen tot mensenrechtactivisten.

€ 200 (per jaar)


Mini Paperlovers


 

Box Baby (0-12 maanden)

Het ideale babycadeau: elke maand (12x) een mooi boek waarvan het kind jarenlang plezier heeft! Je kunt de box helemaal op maat maken!

€ 170 (per jaar)

Box Peuter (1-4 jaar)

Een box met de leukste voorleesboeken, speciaal voor hem/haar geselecteerd. Sprookjes? Of juist piraten en wilde dieren? Alles is mogelijk (12x)!

€ 170 (per jaar)

Box Kids (5-12 jaar)

Op basis van hobby’s, dromen en voorkeuren, selecteren wij elke maand (12x) een mooi boek dat bij je past. Elke maand een nieuw avontuur!

€ 170 (per jaar)

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link