2018 Classic Book Challenge

2018 Classic Book Challenge
8 januari 2018 paperlovers

Ben je nog op zoek naar een goed voornemen voor 2018? Doe mee aan onze 2018 Classic Book Challenge en lees dit jaar écht alle boeken die je altijd nog wilde lezen.

Hoe het werkt?

Elk maand ontvang je één prachtige klassieker die je absoluut gelezen moet hebben. Iedereen die meedoet aan de Paperlovers Book Challenge ontvangt dezelfde klassieker. Gedurende de maand posten we via Instagram en op onze website tal van leuke feitjes, reviews en bijzonderheden over en van het boek. Je kunt laten weten wat jij van het boek vindt door #PaperloversBookChallenge te gebruiken op Instagram.

We zoeken de absolute must-reads uit en letten hierbij ook op bijzondere uitgaven. De klassiekers komen in zulke mooie edities – waardoor ze niet alleen leuk zijn om te lezen, maar ook om in je boekenkast te hebben. Zo ontvang je een jaar lang écht de mooiste boeken.

Doe mee aan de Paperlovers Book Challenge voor 14 euro per maand (170 euro per jaar). Je kunt het ook eerst een half jaar proberen (en eventueel later verlengen) voor 15 euro per maand (90 euro per half jaar).

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Oops!
We groeien te hard...
Om dit bij te benen, nemen we tijdelijk helaas geen nieuwe abonnees aan. Laat je e-mailadres achter om op de (vrijblijvende) wachtlijst te komen voor de toekomst!
Inschrijven
Blijf op de hoogte!
close-link